wtorek, 28 stycznia 2014

Ostatnie listki jarmużu


jarmuż

Wyjmuję ostatnie listki jarmużu z zamrażarki.
 Przyrządzam z nimi coś dobrego i bardzo prostego, ale o tym dopiero jutro… Poczekacie...?

17 komentarzy:

  1. Ja czekam niecierpliwie. Zbieram wszystkie informacje o jarmużu, bo chcę go wysiać w tym roku, chociaż jeszcze nigdy nie jadłam :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Już Ci wcześniej pisałam - powodzenia, Droga Ankho:) W przyszłym roku będziesz się cieszyć zbiorami:) To dopiero będzie "połów" ;)

      Usuń
  2. U nas wciaz dostepny - bo nie jest zimno. Co tydzien kupuje ponad kilogram jarmuzu na targu, czesc zamrazam reszte zajadam, kazdy przepis - a szczegolnie Twoj - bedzie bardzo cenny :-) Buziaki, Kochana

    Anna

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. zazdroszczę Ci tego wypełnionego zamrażalnika... Jutro wyprawa na rynek - się zobaczy jak będzie:)
      :*:*:*

      Usuń
  3. Dzień dobry :) Dziękujemy za stosy udanych przepisów :) Na jarmuż troszkę poczekamy ale za to inne kulinarne skarby mamy. Miłego dnia :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To ja się cieszę bardzo, bardzo, bardzo i zapraszam ZAWSZE!

      Usuń
  4. A ja nigdy jarmużu nie jadłam, a bardzo chciałabym spróbować... :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Gin, może CI się jeszcze trafi, może w przyszłym roku... Na rynkach wypatruj... Albo jak masz gdzie, posiej:)

      Usuń
  5. Witam ja w tym roku posadziłam jarmuż a co z nim zrobię tego jeszcze nie wiem Będę eksperymentować chętnych po listki zapraszam

    OdpowiedzUsuń